Poker i Sverige från 2019 och framåt

Poker är ett fantastiskt roligt spel som är väldigt enkelt att komma igång och börja spela, men som tar tusentals timmar att verkligen bemästra. Innan du börjar spela Poker så är det ett par saker som är väldigt bra att ha koll på innan man börjar spela. Det första du ska göra när du börjar spela är att hitta ett bra Pokerrum med svensk licens som erbjuder dig som spelare bra Cashback, har en stabil spelarbas och sådana turneringar eller bord som du gillar.

När du väl hittat det poker-rummet du vill spela på så går vi vidare till bankrullen. Att ha bra bankroll management är verkligen A och O när det kommer till Poker, lyckas du inte med detta så kommer du aldrig kunna bli en riktigt bra Pokerspelare. Är du en helt ny spelare så rekommenderas starkt att börja med Freerolls och andra gratisturneringar för att lära dig grunderna och hur spelet fungerar. Börjar du direkt att spela för riktiga pengar så kommer du förlora dina pengar väldigt fort, då majoriteten av spelarna som spelar för riktiga pengar är folk som är bättre än dig.

Gratis Poker i Sverige

Efter du grindat freerolls och liknande ett tag så kommer du att lära dig mer och mer om spelet, samt bygga en grund för dina spel kunskaper. Denna grunden vill du sedan utveckla så mycket som möjligt. Alla bra Pokerspelare har sina egna spelstilar, och det gäller att du hittar den som passar dig. När du väl börjar spela för riktiga pengar så ska du alltid börja spela på lägsta nivåerna för att spela mot spelare som är på samma nivå som dig. När du väl känner att du är bättre än resten av spelarna på bordet, och faktiskt börjat vinna lite, så kan du gå vidare till nästa nivå av inköp och jobba dig uppåt. Detta är även grunden till en bra Bankroll management som vi pratade om tidigare.

Något som också är väldigt individuellt som många glömmer bort att tipsa om är bordsinställningarna. Högerklickar du på bordet kan du oftast byta tema på korten, bakgrundsbilder, vart du sitter och liknande. Detta gör det mycket enklare för dig som Multi-tablar att hålla koll på flera bord samtidigt. Innan du börjar multi-tabla borde du dock vara ganska skicklig på Poker, då det blir mycket mer att hålla koll på samtidigt. Ett vanligt nybörjarmisstag är att börja spela flera bord samtidigt för tidigt, vilket gör att man spelar sämre på alla borden, och inte hinner med alla viktiga beslut som behöver tas. Vi rekommenderar inte att testa på att spela flera bord samtidigt innan man har kört ett femtio-tal turneringar eller 100 timmars cashgame. lär dig ännu mer om poker hos http://www.pokerplay.se, de kan allt om poker online.

Att bli en vinnande pokerspelare

Får du stenkoll på alla dessa tips som vi har gått igenom i denna artikeln kommer du att vara på god väg till att bli en bra Pokerspelare. När man väl hittat sin egna spelstil så spelar man bara tusentals timmar för att finslipa den och bli så vass som möjligt på att läsa sina motståndare. Det gäller att alltid vara oläsbar och byta upp sin spelstil från gång till gång, och det är just detta som gör att Proffs Pokerspelare står ut från resten.