Vill du publicera en artikel?

Har du ett intressant ämne som du vill tipsa om för världen? Nu är din chans! Vi här på webbtips.com välkomnar nu artiklar och välskrivna texter ifrån våra läsare som vi sedan granskar manuellt och lägger upp ifall vi tycker att det passar.

Din text får vara upp till en sida lång och innehålla 1 valfri länk. Texten eller artikeln kan handla om i stort sett vad som helst sålänge det inte bryter mot några regler eller är stötande mot någon folkgrupp.

Artikeln måste ha minst 600 ord (Max 3000)
> Max två länk (do follow)
> Minst 1 bild
> Inget stötande innehåll
> Unikt och ok innehåll i artikeln
> Inga stavfel
> Inte onödigt många upprepningar
> Efter 1 år har vi möjlighet att ta bort länken eller artikeln
> Gäller ej Casino, betting, SMS Lån eller liknande. Du kan betala för publicering av denna typ av innehåll.

För att skicka in din artikel så kan du använda eposten nedanför. Vi kommer sedan manuellt granska texten och återkomma till dig ifall vi tycker att något borde ändras eller redigeras, annars lägger vi upp texten.

Varför ska du skriva för oss? Tja, det kan finnas många anledningar. Du kanske har ett ämne du brinner för och har skrivit en artikel men du har ingen publik som läser den, då är det helt perfekt att skicka in den till oss. Du kanske vill göra reklam för din nya parfym eller produkt. Det finns många anledningar till att man kan vilja skicka in texter till oss och vi välkomnar det mesta.

Har du några fler frågor? Kontakta oss på MAIL så återkommer vi inom 48 timmar.

info (at) webbtips . com